HÖYRYMARA


Höyrymara - Missä juhlat, siellä Mara

Pala salolaista ruokakulttuurihistoriaa

kulkee tilauksesta pyörillä ympäri maakuntaa. Tarjolla perinteinen höyryruokavalikoima. Laitetaanko erikoinen kahdella nakilla?

Tilaa Höyrymara juhliisi

Ohjelmanumeroksi vaikka häihin, syntymäpäiville tai pikkujouluihin! HöyryMara rullaa tilauksesta erilaisiin juhliin, kuten syntymäpäiville, häihin, pikkujouihin tai tupaantuliaisiin. Sympaattinen retrosnagari on jo itsessään juhliesi puheenaihe. Höyrymara tuo oman nakkikioskin juhliisi. Tämä on oma hauska ohjelmanumeronsa ja juhlakansa on usein iloisesti yllättynyt tai jopa häkeltynyt, kun juhliin pyyhältää oma snagari. Suosittu iltapala on hodari tai lihis nakeilla. Helppoa, hauskaa ja hyvää!

Vaihtoehto yrityksesi tapahtumiin

HöyryMara on hauska, maistuva ja helppo vaihtoehto erilaisiin yritystapahtumiin. Maailmalla kovassa huudossa oleva katuruoka on helppo tuoda asiakkaillesi vaaleansinisellä höyryautolla. Yrityksien asiakastilaisuuksissa tai juhlissa HöyryMara saa hymyn ihmisten huulille. Perinteinen nakkikioski omassa tilaisuudessasi… Ei niin perinteistä, eihän? Itse voit keskittyä siihen, mitä itse osaat ja me ruokimme asiakkaat ja yhteistyökumppanisi. HöyryMara on myös mukana monissa tapahtumissa. Mikäli sinulla on tiedossa jokin tapahtuma, johon HöyryMara mielestäsi sopisi, ota rohkeasti yhteyttä. Pois alta, täältä tullaan!

Mitä HöyryMara maksaa?

Höyryauton vierailun hinta muodostuu monista asioista. Minkälainen on menu? Kuinka paljon vieraita saapuu? Missä juhlat pidetään? Perusmenu on usein hodari tai lihapiirakka nakeilla mausteineen. Voit saada noin 500 eurolla koko palvelun 50 henkilölle, mutta erityistoiveet menun suhteen sekä ajomatka juhlapaikalle vaikuttavat luonnollisesti hintaan. Häissä vierailun kustannus on usein 500 euroa ja siitä ylöspäin. Kysy tarjousta rohkeasti! HöyryMara liikennöi korkeintaan 70 km säteellä Salosta, mutta aina voi kysyä ja ehdottaa.

Esimerkki Höyrymaran menusta

Lihapiirakka ja nakit, hot dog, makkarapiirakka. Mausteet: sinappi, ketsuppi, kurkkusalaatti ja sipuli. Älä unohda juomia!