TORIKEIDAS


Maran Torikeidas - Hyvää fiilistä ja hyviä makuja!

Torilla herkutellaan!

Salon sydämessä, torilla, sijaitseva grillikahvila tarjoilee toripäivinä herkulliset ruoka-annokset, raikkaat salaatit ja virkistävät kahvit sekä baakelssit. Rento ja ystävällinen meininki kaupan päälle!

Ohjelmalliset sunnuntait torilla

Kesäkuun alusta starttaavat torilla jälleen ohjelmalliset sunnuntait. Lasten Laulukaupunki ry yhdessä Salon torikaffen ja Maran torikeitaan kanssa ilahduttavat toriväkeä myös sunnuntaisin. Torilla kuullaan paikallisia muusikkoja, joista tiedotetaan tarkemmin Torikeitaan Facebook-sivuilla. Musikantit keikkailevat torilla koko kesäkauden ajan. “Höpinää tötteröön”, toteaisi tähän Remu Aaltonen.

Torilla tarjotaan

Ruokaisat salaatit, esimerkiksi savulohi- tai kanasalaatti, täytetyt leipätaskut esimerkiksi kana-teryaki tai vuohenjuusto, munakkaat pekoni -aurajuustotäytteellä tai kanatäytteellä. Täyttävät makkaraperunat tai grillipihvi - vie varmasti nälän mennessään ... ja tietenkin kahvia ja pullaa!

Paikallisuus on meille erityisen tärkeää.

Paikallisuus on meille erityisen tärkeää. Salaatit ja muut vihannekset tulevat suoraan viljelijöiltä, joiden myyntikojut ovat aivan vieressämme torilla. Vihanneksissa tuoreus maistuu varmasti! Maran Torikeitaalle voit tulla nauttimaan laadukkaista, lähellä tuotetuista raaka-aineista valmistettua ruokaa. Valikoimiimme kuuluvat erilaiset leivät ja leivonnaiset, mutta suosittelemme maistamaan myös erilaisia ruoka-annoksia. Ruokaisat, tuoreet salaattimme, jotka maustetaan itse tehdyillä kastikkeilla, ovat huippusuosittuja. Viime kesän hitti, täytetty leipätasku, ei ole suotta maineensa veroinen. Meiltä saat myös perinteiset hampurilaiset, höyrypiirakat ja makkaraperunat. Hyvä asiakaspalvelu on meille sydämen asia. Kesäisellä torilla ihmiset ovat iloisia ja se tarttuu onneksi meihinkin. Palvelemme iloisin mielin ja se toivottavasti välittyy myös asiakkaalle.